Fria frisdrank van de Antillen

Haal de Antillen naar Nederland met Fria frisdrank

Wil je Fria frisdrank kopen? Heb je heimwee naar de frisse en sprankelende smaak van de Antillen? Kom je van Curaçao of Bonaire en herinner je de vrolijke frisdrank van vroeger? Ben je pas op vakantie geweest en wil je dat vakantiegevoel weer even terug halen? Of ben je simpelweg benieuwd naar de revolutie in frisdrankland? Fria is na Coca Cola de best verkochte frisdrank op Bonaire en Curaçao en dat is natuurlijk niet voor niets. Daarom verkopen wij de frisdrank ook aan particulieren en ondernemers in Nederland. Wil je Fria in je restaurant of bar gaan verkopen? Ook dan helpen we je graag verder.

De soorten Fria frisdrank

De kracht van Fria is diversiteit. Fria bestaat niet in één smaak, maar in maar liefst zeven smaken! Fria is altijd fruitachtig, met een lichte sprankeling en een exotische smaak. De gesuikerde drank is ideaal voor warme zomerdagen of een dagje aan het strand. Snel je suikers op peil krijgen? Met Fria lukt dit in een handomdraai. De frisdrank is verkrijgbaar in de smaken kolito, banaan, druif, ananas, appel, peer en sinaasappel. Bovendien zijn er flesjes van 335ml en 591ml liter te koop.

Onze werkwijze

Wij van Sofos Import en Export brengen de smaak van de Antillen naar Nederland. Wij exporteren de frisdrank, wat het voor jou stukken makkelijker maakt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het verschepen, de bureaucratische rompslomp en invoerrechten die hier bij komen kijken. Jij koopt de frisdrank direct van ons, waardoor de transactie stukken makkelijker en zorgelozer wordt. Je kunt bij ons enkele Fria frisdranken afnemen, maar ook een grotere lading. Heb je ook interesse in het kopen van Cheetos Puffs of andere Antilliaanse producten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Contact opnemen

Heb je vragen over het kopen van Fria frisdrank of andere producten, die wij importeren vanuit de Antillen? Wij voorzien je graag van informatie. Wil je een grotere hoeveelheid afnemen of mis je nog een lekkernij uit de Antillen? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen om te zien, wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bii Sofos Import Export is de klant koning en doen we er alles aan om het je naar je zin te maken. Je kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken. We sturen je altijd zo snel mogelijk een passende reactie.

Menu