Cheetos Puffs uit de Antillen

Cheetos Puffs uit de Antillen

Wil je Cheetos Puffs kopen uit de Antillen? Krijg je de heerlijke smaak van deze chips voor kaasliefhebbers niet meer uit je hoofd? Doen de grote, luchtige chips je denken aan vroeger? Deze populaire chips in de Verenigde Staten en de Antillen is ideaal voor een feestje of een luie middag op de bank. Natuurlijk kun je de Cheetos Puffs niet eten zonder je vingers erbij af te likken! De zogenaamde ‘cheetle’ vinger hoort bij het totaalpakket en maakt de ervaring pas echt compleet. Bij Sofos Import Export brengen we de smaak van Antillen naar Nederland. Kom je er vandaan en mis je Antilliaanse producten uit je moederland? Of ben je fan van de Antillen na een heerlijke vakantie? Wij verkopen aan particulieren en ondernemers.

Over Cheetos Puffs

Deze grote, luchtige, maanvormige chips is ongekend populair en onderdeel van de Antilliaanse opvoeding. De glutenvrije snack zit in een grote zak van 225g en wordt gemaakt van verrijkt maïsmeel, plantaardig olie en kaaskruiden. Wie van kaas houdt, is ongetwijfeld ook een fan van Cheetos, die zomaar smelten in je mond. Door de grote verpakking is de chips ideaal om samen met je vrienden te eten of op een luie avond met je familie op de bank. Mis je de smaak van Cheetos Puffs? Dan brengen wij deze snack graag terug naar je woonkamer in Nederland.

De export van Sofos

Exporteren is een kunst, waar veel regelwerk bij komt kijken. Het invoeren van buitenlandse producten naar Nederland gaat gepaard met een hoop administratie. Wij van Sofos zijn hierin gespecialiseerd en door onze jarenlange ervaring is exporteren vanuit de Antillen voor ons gesneden koek. We kennen de regels, de invoerrechten en transactiekosten. Jij koopt direct van ons en hoeft je dus nergens zorgen om te maken. Je kunt bij ons kleine en grote hoeveelheden Cheetos Puffs kopen tegen scherpe prijzen.

Contact opnemen

Wil je meer weten over Cheetos Puffs en ons aanbod? Wij staan je graag te woord. Buiten Cheetos Puffs exporteren wij ook Fria frisdrank en allerlei andere Antilliaanse producten, die jij misschien mist uit de vrolijke Cariben. Heb je vragen over de levering, onze prijzen of de verzending? Ook dan kun je telefonisch of per e-mail contact met ons zoeken. Nemen we niet op? Wij voorzien je altijd zo snel mogelijk van een reactie.

Menu